Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

6 Aralık 2013 Cuma

[Hayran Anlatımı] Royal Pirates Hongdae’de MAC Açılış Partisinde


MAC bu Perşembe (28.11.2013) Hongdae’de yeni bir mağaza açtı. Ve tahmin edin açılış partisinde kim sahne aldı? EVET! Royal Pirates! Bu bilgi RP resmi facebook sayfasında 27 Kasım’da verildi, yani evet, sadece açılış partisinden bir gün önce. Ama oraya gidip, onların kısa performanslarının yanı sıra MAC tarafından hazırlanan diğer etkinliklerle eğlenecek kadar şanslıydım.

Akşam 7’ye doğru mağazanın içerisine girebildik (7’den önce giriş sadece VIP’lere açıktı, bildiğim kadarıyla Lee Joon (Mblaq), Jung Joon-young ve diğer ünlüler MAC’in yeni mağazasını ziyaret ettiler). Bize bir bileklik ve gecenin sonunda bir çekiliş olacağı için “şanslı bir numara” verildi. Aynı zamanda yiyecek ve içecek servisi vardı. Ve bize imzalayabileceğimiz bir duvar hazırlamışlardı… Tamam, neden olmasın? kkkk


Neyse, makyaj tanıtımının ardından yaklaşık saat 8’e doğru, Moon, SY ve James sahnede gözüktüler! Başlangıçta büyük bir şok… Sarı saçlı SY! Sonra.. Kısa saçlı Moon- bu saç kesimiyle gerçekten yakışıklı görünüyor!^^

Sadece 4 şarkılık kısa bir performanstı.
1.       Daft Punk- Get Lucky
2.       On my Mind
3.       Drawing the Line
ve encore:
4.       Crayon Pop-Bar Bar Bar


Başta bu şarkıyı (bar bar bar) bilip bilmediğimizi sordular… Ve biz “hayııııır, nedennn” gibiydik haha, ama aslında gerçekten iyi bir coverdı!!!! Sevdim haha! Beklediğimden daha iyiydi.

Martina ve Simon (Eat Your Kimchi) da bizim çocukları desteklemeye gelmişlerdi. Dışarıda onlarla birlikte Royal Pirates’ı bekliyorduk. Maalesef onların aceleleri vardı ve neticede onlarla görüşemediler.
Çocuklar dışarı çıktılar ve bir süre bizimle konuştular ve sonra birlikte fotoğraf çekildik!!! Hava dondurucu derecede soğuktu ( ve ceketleri yoktu!), bu yüzden onların hayranlarla fotoğraf çekilmelerini takdir ettim.
Albüm çok yakında yayınlanacak olmalı!!!! Bu yüzden sabırla bekleyelim ve her zamanki gibi onları destekleyelim!

Not: Royal Pirates yeni hayranlar kazandı!!! MAC kozmetik hayranı olarak buraya gelen insanların Royal Pirates hayranı olarak ayrıldıklarını duydum ;) İyi işti çocuklar! Fighting!


*Bu yazının tüm hakları turkishroyaltreasures.blogspot.com'a aittir. Blogdan çıkarmak veya alıntı yapmak kesinlikle yasaktır!*

Kaynak/Source: theroyalvoyage
Çeviri: mcnbl

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates