Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

12 Haziran 2016 Pazar

K-pop Dünyasında Gizli Kalmış 6 Yetenekli Erkek Grubu: Royal Pirates


Son yazımız hakettikleri ilgiyi görememiş bir grup; Royal Pirates! 2009'dan beri birlikte olan bu üçlü, vokal Moon, bas gitarist James, ve baterist Sooyoonn (EXSY)'dan oluşuyor ve onlar aslında bir Koreli-Amerikan rock band. Moon ve Sooyoon, çoğu zaman göz önüne çıkmaya yarayan Youtube'da ünlü şarkıları cover yapmaya başladılar. Birkaç Kore tv programında yer aldıklarında, James gruba katıldı ve ilk müzik videoları 2010'da yayınlandı. Şaşırtıcı şekilde 2013'ün ortalarına dek resmi olarak çıkış yapmadılar. Onların yayınlanan ilk albümü 'Drawing The Line oldu ve müzik videoları çok ilgi çekti.

Diğer bildiğimiz rock tarzının aksine, onlar bir rock band olarak tanımlandıkları üzere bu klip her bakımdan hareketli ve eğlenceli ve retro tarzı içeriyordu. Dikkat; 'Drawing The Line' sizi bu çekici band'e doğru çekecek!


Maalesef 2015 Haziran ayında Royal Pirates talihsiz bir olayla karşılaştı, James Lee bir daha bas gitar çalması mümkün olmayacak şekilde hayati tehlikesi olan bir ameliyat geçirdi. Bir restorana girdiği sırada cam kapı ve metal çerçevesi onun üzerine düşerek sol eli ve bileğine hasar verdi. Elinin kesilebileceği veya protez yapılabileceği, ama aldığı hasar yüzünden büyük bir acıyla yaşayabileceği söylendi. James bir müzisyen olmaya devam etmek istediği için protez eli tercih etti.  

Kararını kanıtladı ve uzun zamandır beklenen 3.3 albümlerindeki Run Away klibinde bas gitar yerine klavye çalarak bunu bizlere gösterdi.  3.3 albümündeki 6 şarkının tamamı üyelerin kendileri tarafından bestelendi, sanatçı olarak serüvenlerinin bir sonraki ayağına geçtiler. Üyelerin ümitsizce birisine kal dedikleri klibi izleyin ve bu güçlü klibi hayranlarına seslenen grubu merak edecek insanlara yönlendirin.




*Bu yazının tüm hakları turkishroyaltreasures.blogspot.com.tr'ye aittir. Siteden yazı çıkarmak veya alıntı yapmak kesinlikle yasaktır!*

Diğer gizli kalmış grupları keşfetmek için; tıklayınız!
Çeviri: mcnbl

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates