Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

9 Ocak 2017 Pazartesi

FANCAFE GÜNCELLEMESİ [09.01.2017]


Tüm RP hayranlarına mutlu yıllar!

Bu fırsatı kullanarak siz RP hayranlarına devamlı desteğiniz ve sevginiz için minnetimizi sunmak isteriz. 2017'nizin neşe ve mutlulukla dolu olmasını dileriz.

2017'nin ilk duyurusu "Black Out 2016 Konserinin" bir tanıtımı olarak devam eden "New Year Get Together" etkinliği ile ilgili.

Tarihi ve zamanını 21 Ocak öğleden sonra saat 3 olarak ayarladık.

Etkinliğe katılımınız için teşekkürler. Kazananların hepsiyle teker teker e-mail yoluyla iletişime geçildi.

Sizlere üzülerek bildirdiğimiz bir haberimiz var bugün. James'in mevcut fiziksel durumu kötüleşti ve mesleki faaliyetlerini bir süreliğine durdurmayı önerdi. Maalesef bu durum Ocak ayındaki hayran etkinliğine katılımını imkansız kıldı.

Hayran etkinliğine tüm RP üyeleri katılmalı. Bununla birlikte, beklediğinizden haberdar olduğumuzdan etkinliğin ertelenemeyeceğini hissettik. Bu kalp kırıcı haberleri sizlerle paylaştığımız için çok üzgünüz. Etkinlik detaylarını duyurmakta geciktiğimiz için sizlerden özür dileriz. Mevcut durumları yönetmekle birlikte planlamak zaman aldı. James'in şu anki durumu henüz halka duyurabileceğimiz bir haber değil.

Önceliğimiz James'in tedavisine ve dinlenmesine odaklanmak. Sizlerle de yakında paylaşacağız.

Son olarak,  etkinlik kazananları yakında etkinlik detaylarıyla ilgili bir e-mail alacak.

Tekrardan RP'ye sevginiz ve desteğiniz için teşekkürler. RP Ekibi, RP hayranlarının tüm desteği için ve RP ileriye doğru yeni bir adım atarken elinden gelenin en iyisini yapacak.

Teşekkürler.

Çeviri: artıkdiş

*Bu yazının tüm hakları turkishroyaltreasures.blogspot.com'a aittir. Blogdan alıntı yapmak ve yazı çıkartmak kesinlikle yasaktır*

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates