Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

16 Şubat 2018 Cuma

Eski Royal Pirates Üyesi James Kickstarter Projesi İle Yeni Müziğini Yayınlamak İçin Hayranlarından Yardım İstiyor


Eski Royal Pirates üyesi James, geçirdiği kazadan sonra  iyileşme sürecinde yazdığı yeni müziklerini yayınlamayı planıyor ve hayranları için bunu gerçekleştirebilmek adına bir kitlesel fon projesi başlattı!

Kore saatine göre 13 Şubat'ta James, yeni solo albümünü yayınlamak ve müzik videosu çekebilmek için başlattığı Kickstarter projesi ile ilgili detayları paylaştı.

James, bir restoranda çelik kapı çerçevesinin üzerine düşmesi sonucu elini yaralamasıyla sonuçlanan korkunç kazanın kötü sonuçlarıyla baş etmek için son birkaç yılda müziğe tutunmaya devam etti. Birçok ameliyata ve rehabilitasyonla geçen binlerce saatte rağmen, James doktorların elinin bir daha asla eskisi gibi olmayacağını söylediklerinden bahsetti bu nedenle daha fazla bas gitar çalamayacak. 

James, Kickstarter projesinin sayfasında müziğin onun için geçirdiği kazanın ardından fiziksel acıyla ve zihinsel yorgunlukla baş etmek için tek yolu olduğunu anlatıyor. 

Projesi ve hikayesi ile ilgili daha fazlasını okuyabileceğiniz, James'den gelen bir video izleyebileceğiniz, geniş kapsamlı bağışçıları görebileceğiniz ve projeye destek olabileceğiniz sayfaya buradan ulaşabilirsiniz!

*Bu yazının tüm hakları turkishroyaltreasures.blogspot.com'a aittir. Blogdan yazı çıkarmak veya alıntı yapmak kesinlikle yasaktır!*

Kaynak: Soompi
Çeviri: unDineee

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates