Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

26 Ağustos 2016 Cuma

Royal Pirates X NYLON - Mixtape | Eylül 2016 ♪♫



New York ve Londra ile evlenen derginin, Nylon'un doğum günü. Nylon dergisinin sayfalarında en çok yer alan Band, Royal Pirates, kutlama için bir şarkı listesi hazırladılar. 

James Lee: 


New York'u hemen hatırlatan, Beastie Boys'un "Sure Shot" haricinde bir şarkı var mı ki? Sanki şarkının havalı havası New York'un ta kendi havası gibi. Ne kadar çok zaman geçerse geçsin, dinlemek için mükemmel bir şarkı ve New York'un sokaklarında yürürken çok güzel bir atmosfer oluşturuyor. 

LON: Blur - Song2 

Punk Rock'ın dünyasına gözlerinizi eğer daha yeni açıyorsanız, Londra'dan gelen bu efsane grubu kesinlikle dinlemelisiniz. Blur'ın "Song2"dan başlamalısınız. Bu şarkı ile kendinizi Londra kültürünün ortasına atlarken bulabilirsiniz. Ayrıca hem Londra'nın tadını çıkarabilirsiniz hem de Rock'ın. 

EXSY 


New York kocaman, parlak ve çok güzel bir şehir. Aynı zaman da bunlar yüzünden sizi ıssız ve mütevazi de hissetirebilir. LCD Soundsystem bu duyguları aktarabiliyor. Hayali ve depresif müziği ve videosu New York'un temellerini gösterip, daha neşeli ve daha mutlu şarkılarına fark atıyor. 


Bu şarkı Adele'in ilk kendi bestelediği ve yazdığı şarkı, aynı zaman da memleketi Londra'yı düşünerek yazdığı bir şarkı. 2007'de yayınlandı, dolu dolu vokaller ve duygusal piyano sesleri şarkıyı çok az şeylerden oluşturuyor. 2015'te yayınlanan "Hello" şarkısı ile karşılaştırdığınızda hiçbir şekilde "Hometown Glory" arkaya düşmüyor, bilakis şarkının mütevazi cazibesini hissedebiliyorsunuz. 

Moon Kim 


One Night Only grubunu her dinlediğimde aklıma New York geliyor. Muhtemelen, Emma Watson'un ve ana vokalist George Craig'in beraber çıktığı, New York sokaklarında dolaştıkları ve eğlendikleri müzik videosu yüzündendir. New York'u havalı kılan ve şehiri güzel gösteren her şey müzik videoda var. 


Bu şarkı "007 Spectre" filminden bir parça ve iki saatten fazla oynayan filmin atmosferini ve hikayesini taşıyan bu şarkıydı. Sesini çok açarsanız, şarkının heybetli orkestrası sizi dolduruyor ve sizi Londra'nın her yerinde olabilecekmişsiniz gibi hissettiriyor - James Bond olarak.

*Bu yazının tüm hakları turkishroyaltreasures.blogspot.com'a aittir. Blogtan çıkarılması veya alıntı yapılması yasaktır.*

Çeviri: Zeixxes



0 yorum:

Yorum Gönder

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates