Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

23 Mart 2014 Pazar

[Röportaj] Cosmo Campus Röportajı



Müzik - Mini albümleri Drawing The Line'ı yayınlamaya hazırlanan Royal Pirates ile buluştuk. 

Royal Pirates'ın Playlist'i

Royal Pirates, Cosmo Campus için son zamanlarda ilgilendikleri birkaç şarkı önerdi. 

James - Zedd, Clarity

Basit bir şarkı bile olsa duygularınızı coşturuyor. Gerçekten eksiksiz bir şarkı ve bayan vokal ifadeleri şarkıyı hem üzücü hem sevimli yönünden çok iyi yapıyor.

Moon - Naul, Memory of The Wind

Aanlog kaydedildiği için gerçekten sıcak bir enstrümantal sese sahip. Melodi ve sözler üzücü olduğundan bunu dinlediğinizde dalıp gidiyorsunuz.

Sooyoon - Brown Eyed Soul, You




Naul'un hüzünlü ve tatlı vokali melodiye katkıda bulunuyor. Bu kişisel olarak hissettiğim bir şarkı. Ayrıca kendimi sözlerle ilişkilendirebiliyorum.



Geçen yıl sizi Cosmo Rock Konseri'nde görmüştük ve yeniden buluştuk. Bu sürede mini albümünüz Drawing The Line'ı yayınladınız. Tepkiler nasıldı?



Programımızın yoğunluğu nedeniyle oldukça meşgulüz ama açıkçası günlük yaşantımızda henüz öyle büyük değişiklikle hissetmedik. Albüme olan tepkiler güzeldi ve çok fazla hayran kazandığımızı hissettik. Bizim için en büyük değişiklik, bizi desteklemek için yayın stüdyosuna gelen hayranlarımızın sayısının arttığını görebilmekti. Sorumluluk duygumuz da bununla birlikte arttı. Müziğinizi seven insanların sayısı arttığına göre sizin de daha iyi müzik sunmanız gerekir. "Bu göründüğü gibi (tanınmış)" diye hissetmeye başladık.



Albümleri, şarkıları dinledikten sonra gerçekten çok eğlenceliler!!! Kendi bestelerinizden oluşan ilk mini albümünüz, peki hangi bölümlerin üzerinde çalıştınız?



Her şeyden önce, bunun çok büyük anlamlar ifade eden ilk (abümümüz) olduğu gerçeğini düşündük. Daha sonra ilk olarak geniş bir açıda göstermek istediğimiz renkte bir müziğe sahip ve çeşitli hayranların eğleneceği bir albüm yapmak istedik. Yapımcı Kim Taesung ile olan sinerji çok iyiydi. Bir evde toplanır ve iyi arkadaşlar gibi birlikte çalışırdık, rahattı. Eğlenceli bir çalışmaydı.



Bu albüm üzerine çalışırken hiç zorluk yaşadınız mı?



İnsanlar üzerinde çalıştığımız şarkıları sevecek mi, kabullenecek mi diye çok endişelendik. "Bu doğru müzik mi?"diye düşünürken dersler aldık ve kolay değildi. Ama sorun değil çünkü hepimiz yaratıcı insanlar olmak istiyorsak bu (dersleri) almamız gerektiğini düşünüyorduk.



Çıkışınızı yapmadan önce de Youtube'a yüklediğiniz videoları beğenip Royal Pirates'ın müziğini bekleyen hayranlarınız vardı. Royal Pirates'ın çekiciliği hakkında ne düşünüyorsunuz?



Youtube günlerimizde müziğimiz çok seviyeliydi ama bu sayede daha az tereddütlerimiz vardı. İstediğimiz aranjmanları çalıyor ve ritmi çalıyorduk. Birçok hayranın hissettiği bir parçamız olan çekiciliğin bu olmasını umuyoruz. Bazı hayranlar "Doğu rock müziğini canlandırabilecek bir band" diye bizi övdüklerinde bundan gurur duyuyor ve güç alıyorduk. 



Cosmo Rock konserinde de bunu hissettik ama Royal Pirates'ın birçok bayan hayranı var. Royal Pirates'ın bayan hayranların dikkatini çeken yönünün ne olduğunu düşünüyorsunuz? Yakışıklı oluşunuz mu yoksa müzikal yeterliliğiniz mi?



Mükemmel bir görünüşümüz olmadığı gibi mükemmel müzik yapan bir band de değiliz. Bu yüzden hayranların sadece müzik yaparken ki saf görünüşümüze bakıp beğendikleri doğru değil mi? Bizim açımızdan bayan hayranlarımızın olması iyi bir şey haha.



Drawing The Line klip çekimleri sırasında oyuncu Hwang Shinhye'nin kızı Lee Jini'de klipte yer aldı. Moon, James ve Sooyoon hepiniz iyi iş çıkardınız. Oyunculuk yapmak konusunda düşünceleriniz var mı?



Oyunculuk eğitimini kabul ettik ve öğrenmeye başladık, gerçekten çok ilgi çekici. Ayrıca oyunculuk öğrenirken ifadeleri gösterme methodları daha iyi şarkı söylememizi sağlıyor. Üçümüzde dizi ve film izlemeyi seviyoruz ve eğer fırsat bulursak oyunculuğu denemek istiyoruz.



Bugüne kadar yaptığınız konserler arasında en unutamadığınız olay neydi?



LA'da performans sergilediğimizde hayranlarımız çok uzaklardan korsan kıyafetleriyle gelmişti. Çok sevimliydiler. Ayrıca bir hafta önce prova yaparken Moon bir anda gitarıyla James'in kaşına vurdu ve acil servise gitmek zorunda kaldık. 8 dikiş atıldı. Bu hatıra gerçekten çok üzücü. Üzgünüm James.



Royal Pirates'ın gelecek planları ne?



Başka bir single ile geleceğimizi düşünüyoruz. Eğer bir şansımız olursa yıl sonunda küçük solo bir performans vermek istiyoruz. İlerde sizinle Royal Pirates'ın durmaksızın gelişen müziği ile buluşacağız. Şimdi olduğu gibi lütfen bizi destekleyin.



*Bu yazının tüm hakları turkishroyaltreasures.blogspot.com'a aittir. Blogdan yazı çıkarmak veya alıntı yapmak kesinlikle yasaktır!*



Kaynak: FYRP

Çeviri: unDineee

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates