Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

19 Ocak 2014 Pazar

[13-19 Ocak 2014] ~ James Sosyal Paylaşım Güncellemeleri


13 Ocak

[Çeviri] @jamesjoohyunlee: Uzaklardan gelip bizi destekleyen hayranlarımıza çok teşekkürler! Gelecek sefere daha iyisini yapacağım!
[Original] @jamesjoohyunlee: 수고하셨습니다! To the fans that came out and supported from afar, thanks so much! I'll do better next time!

14 Ocak

[Çeviri] @jamesjoohyunlee: Band'imin çıkış mini albümü ve klibi BUGÜN çıkıyor! Bunun içinde kendimde ne varsa döktürdüm ve engel olmasam da yaptığım şeyden gurur duyuyorum. Sevdiğiniz için teşekkürler, lütfen dünyaya bunu duyurun ve İLK MİNİ ALBÜMÜMÜZÜ alın #royalpirates #rp #drawingtheline #dtl 
[Original] @jamesjoohyunlee: My band's debut mini album & mv drops TODAY! I've poured so much of myself into this that I can't help but be proud of what I've done. Thanks for the love, please spread the word and get our FIRST MINI ALBUM EVER. #royalpirates #rp #drawingtheline #dtl 


16 Ocak

[Çeviri] @jamesjoohyunlee: Drawing The Line için pozitif geri dönüşleriniz için çok teşekkür ederim! Bir hayranımız albümümüze destek olmak için Suudi Arabistan'dan geldi. Onun ve hepinizin değerinizi biliyorum!
[Original] @jamesjoohyunlee: Thank you so much for all the positive feedback to DTL! A fan came all the way from Saudi Arabia to deliver this in support of the album. I appreciate it and all of you so much! 

[Çeviri] @jamesjoohyunlee: Bugün öğlen 2'de- @royal pirates size seveceğiniz bir şey verecek. (Ya da bir saat sonra çünkü sürekli bazı nedenlerle geç kalıyoruz)
[Original] @jamesjoohyunlee: 2PM today- @royalpirates is GONNA give you something you're GONNA like. (Or like an hour later because we're always late for some reason)


17 Ocak

[Çeviri] @jamesjoohyunlee: Bazı nedenlerden dolayı Moon'un saçları yapılırken Samgujji okuması bana komik geldi haha
[Original] @jamesjoohyunlee: 문철이 머리하면서 삼국지읽는모습 나한테 왤케웃기지? ㅋㅋㅋ For some reason moon reading Samgukji while getting his hair done is hilarious to me haha



18 Ocak

[Çeviri] @jamesjoohyunlee: Lee Min Ho sunbaenim'in açılış sahnesinin sonrası kuliste.
[Original] @jamesjoohyunlee: Backstage after opening for 이민호선배님! 



[Çeviri] @jamesjoohyunlee: Dragonball Z
[Original] @jamesjoohyunlee: Dragonball Z 

19 Ocak

[Çeviri] @jamesjoohyunlee: Bugünkü performansımıza ve fan meetingimize gelen herkese çok teşekkürler! Sizler olağan üstüsünüz.
[Original] @jamesjoohyunlee: Thank you to everyone who came to our performance and fan meeting today! You guys are incredible. 오늘 팬미팅에 나와주신 분들, 정말 감사합니다!

*Bu yazının tüm hakları turkishroyaltreasures.blogspot.com'a aittir! Blogdan çıkartılması kesinlikle yasaktır!*

Çeviri: unDineee

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates