Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

10 Ocak 2014 Cuma

Royal Pirates'ın "Drawing The Line" Klibinde Sürpriz Konuk


Cho Yongpil tarafından kabul gören  üç üyeli band Royal Pirates, geri dönüş yapacakları "Drawing the Line" isimli mini albümlerinden aynı adlı şarkının bir teaserını yayınladı.

10 Ocak akşamı teaserı yayınlanan şarkı,  enstrümantel olarak ritmik gitar ve mükemmel bateri ile vokallerdeki R&B'nin dengesini kuruyor. Teaser, çekici temposuyla sizi hareket ettireceğinden emin bir şarkı olacağını vaat ediyor.

Teaser, üyelerin bu şarkıda rock tarzlarını ortaya koymaları yüzünden vahşi ve karizmatik yönlerini gösteriyor. Klip, Girls Generation, Super Junior ve 4Minute gibi sanatçılarla çalışan Hong Won Ki tarafından yönetildi.

Bu merak uyadıran "Drawing the Line" teaserında görünmemesine rağmen Busker Busker'dan Brad Moore da klipte konuk oyuncu olarak yer alacak. Royal Pirates üyelerinin ve Brad'in çıkışlarından beri yakın bir arkadaşlığı bulunuyor ve showcase'ler ile giderek yakınlaşan arkadaşlar sosyal medya üzerinden de birbirlerini destekliyorlar. Brad onların kliplerinde yer alarak, arkadaşlıklarının ne kadar derin olduğunu bir kez daha ortaya koyuyor.

Hatta 10 Ocak'ta Brad'in kendi twitter hesabında paylaştığı fotoğraf ve yazı bu klibin habercisi oldu. Brad klip çekiminden Royal Pirates üyeleriyle olduğu fotoğrafı paylaşırken "Ben ve çocuklar" yazarak onlara olan desteğini gösterdi.

Royal Pirates'ın, bireysel ve ince espirili bir showcase olan drama versiyonu ile yoğun bir enerjiye sahip band versiyonu olarak klibi iki versiyon halinde yayınlaması bekleniyor.


Çeviri: mcnbl
Kaynak/Source:soompi,fyrp

*Bu yazının tüm hakları turkishroyaltreasures.blogspot.com'a aittir. Blogdan yazı çıkarılması veya alıntı yapılması yasaktır.*


0 yorum:

Yorum Gönder

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates