Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

11 Ocak 2014 Cumartesi

Royal Pirates Drawing The Line ile Engelleri Kaldırmaya Hazırlanıyor



Uluslararası band Royal Pirates müzik sektöründe iz bırakacak albümleri ve çıkış parçası Drawing the Line için hazırlandı. Koreli-Amerikalı üyelerden oluşan Royal Pirates dünyanın dört bir ucundaki insanların dinlemekten zevk alacakları ve kendilerinden bir şeyler bulabilecekleri umuduyla müzik yapıyor. Grubun üç üyesi de hem şarkı söylüyor hem de söz yazarlığı yapıyor. Ayrıca üyeler albümlerindeki tüm şarkıların aranjmanlarını ve bestelerini kendileri yapıyorlar. Onlar; gelecekten çok şey bekleyen tutkulu bir band olmak için müzikal alanda kendilerine meydan okuyan sanatçılardır. 

Birinci mini albümlerinin çıkış parçası 'Drawing the Line', ritmik gitar performansları ve heyecanlı bateri geçişlerine sahip hafif R&B Rock esintileri taşıyan bir parça. Ana vokalist Moon'un benzersiz sesi ve harika gitar çalışı neşeli melodi içinde dikkat çekiyor. 

Albüm çıkış parçasına ek olarak, ballad(*yavaş ritimli) şarkıların benzersiz gerçek hissini yansıtabilmek adına  R&B Rock, alternatif, retro eski pop ve ballad rock gibi değişik türleri içeren parçaları da barındırıyor. 

2014 yılını büyük bombaları 'Drawing the Line' ile açan Royal Pirates, olgunlaşmış melodisi ve dışarı açılıp sürekli çalışacağız mesajıyla müziklerini dünyanın diğer ucuna taşıyacaklar. 

*Bu yazının tüm hakları turkishrolaytreasures.blogspot.com'a aittir. Blogdan çıkarılması veya alıntı yapılması yasaktır!*

Kaynak: FYRP
Çeviri: unDineee

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates