Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

17 Ocak 2016 Pazar

Enik Lin kimdir? RP'nin 4. üyesi midir?


Pek çok kişi RP ile birlikte anılan bu çocuğu merak ediyor. O yeni üye mi? Onlarla nasıl çalışmaya başladı? (ve "kim bu, çok sevimli~~" tarzında hahaha) Bu yüzden sizler için bu soruları ortadan kaldıracak bir yazı hazırlamaya karar verdik.

Her şeyden önce Enik RP'nin bir üyesi değil, sadece bu tanıtım dönemi süresince RP'ye destek amaçlı burada ve bu yüzden de tüm röportajlarda, radyo programlarında onlarla birlikte yer almıyor.

Asıl olarak burada olmasının nedeni ise James'in programlama ve klavye kullanmayı öğrenmesine yardımcı olmak ve RP'nin değişen formatına üyelerin alışmaları için performanslar sırasında destek vermek.

Peki Erik Lin kimdir?

Enik Los Angeles'lı bir müzisyen. 
Daha önce Burning Tree Project isimli band'in bir üyesiydi. 
(Kliplerini izlemek için tıklayınız.)

Enik çok yetenekli bir sanatçı. RP ile birlikteyken, yapımcılık ve DJ'lik yapıyor ama yetenekleri burada bitmiyor. Aynı zamanda Enik bir vokalist ve piyano, gitar, bateri, keman.. vb pek çok müzikal enstrümanı çalabiliyor.  Bunun yanı sıra yapımcı kimliği ile müzik endüstrisindeki John Feldmann (The Used, Hilary Duff, 5 Seconds of Summer'ın yapımcısı), Mark Maxwell (Millionaires , Boys Like Girls, Call The Cops), Ian Kirkpatrick (Call the Cops), Mark Needham (The Killers, Neon Trees, Sick Puppies, Cobra Starship) gibi pek çok büyük isimle birlikte çalıştı.

Enik'in sanat/dizayn alanında diploması var.

Korece bilmiyor oluşunu şimdiye kadar çoktan fark etmiş olabilirsiniz, bunun nedeni ise Tayvan kökenli olması.  Kendini Kore'de bulmasının nedeni çok büyük ihtimalle arkadaşları ve band üyeleri. Enik Çince bir şarkı bile kaydetmiştir! 
(Dinlemek için tıklayınız.)

Şu anda kendisi iki band'in üyesidir.

IAMMEDIC

2010'da kurulmuş bir elektro pop bandi. 
Daha fazla bilgi için, tıklayınız!


Son yayınlanan klipleri;


FYKE

Enik'in 2015'te başlattığı yeni projesi. 2016 yılında çıkış yapmayı planlıyorlar.


İlk Single (Yapımcı ve Klip Yönetmeni Enik);


Enik aynı zamanda  AZIATIX ile performans da sergilemiştir ve yapımcı Jae Chong'u da tanıtmaktadır.

Peki Enik RP ile nasıl bir araya geldi?

Enik ve James'in arkadaşlığı LA zamanlarına dayanıyor. 
Ayrıca Enik 2012'de Seul'e geldiğinde de buluşmuşlardı.


Kpoppin programında tüm RP üyelerinin Enik'in ilk band'i -Burning Tree Project-'in hayranları olduğu ve bunun yanı sıra Moon'un annesiyle Enik'in annesinin arkadaş oldukları vurgulanmıştır.

Bir diğer anılmaya değer bilgi ise 2013 yılında RP onunla aynı festivalde sahne almıştır. Supersonic festivalinde aynı gün, aynı yerde fakat farklı sahnelerde olmak üzere RP çıkış performansını sergilerken Enik de AZIATIX'in DJ'i olarak sahnedeydi.

Enik'i sosyal medyada henüz takibe almadıysanız;


*Bu yazının tüm hakları turkishroyaltreasures.blogspot.com.tr'ye aittir. Siteden yazı çıkarmak veya alıntı yapmak kesinlikle yasaktır!*

Source: theroyalvoyage
Çeviri: mcnbl

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates