Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

9 Ocak 2016 Cumartesi

[Video Çeviri - GLANCE TV] YENİ BİR BAŞLANGIÇ YAPAN BAND'İN HİKAYESİ, RP!



RP: Selam Glance TV izleyenleri, biz R!P!, 3 nokta 3 albümü ile geri döndük. Tekrar buluştuğumuz için çok mutluyuz.
EXSY: Run Away klibi..  Şarkının aslında kendisi gerçeklerin zorluklarından kaçmayı isteme anlamı taşıyor. Klip de bizim üstesinden geldiğimiz gerçek deneyimlerimizi sembolize ediyor. Eğer klibi seyrederken bu sembolleri görebilirseniz, klip sizin için daha ilginç bir hâle gelecektir.
Moon: Bence klibin en dikkat çekici yeri tam ortasında meydana gelen kırılma.  Dikkat çekici nokta ikinci nakaratın ardından geliyor... O noktada bizler kafa sallamaya başlıyoruz ve orası bizim tüm enerjimizi boşalttığımız yer. Sanırım orası, biz sahnedeyken veya sizler şarkıyı dinlerken, klibi izlerken en iyi kısım.
James: Ben kişisel olarak EXSY'nin kırılma sahnesini çok seviyorum. Bagetleri fırlatırken, o sahne slow-motion'da çekilmişti...Vaov. Mükemmeldi.

James: Umarım tüm hayranlar 2016'da çok şanslı olurlar. Bu yeni yılın en önemli şeyi, 'sağlık', umarım yeni yılı sağlıklı bir şekilde geçirirsiniz.
Moon: Umarım yeni yılda hepiniz sağlıklı bir şekilde sadece güzel şeylerle karşılaşırsınız. Bu süre içerisinde de RP şarkılarını çokça dinlerseniz müteşekkir oluruz. Mutlu yıllar!
EXSY: Umarım 2016'yı birlikte eğlenerek geçiririz. Teşekkürler.
Moon: Şimdiye kadar.. biz RP idik. Teşekkürler.


*Bu yazının tüm hakları turkishroyaltreasures.blogspot.com.tr'ye aittir. Siteden yazı çıkarmak veya alıntı yapmak kesinlikle yasaktır!*

Trans: setsailroyalpirates
Çeviri: mcnbl


0 yorum:

Yorum Gönder

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates