Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

5 Şubat 2014 Çarşamba

[RÖPORTAJ] Royal Pirates: “Şarkı Kralı Cho Yong Pil, Diğer Artistler Arasında Bir Güç”



"Cho Yong Pil Sunbaenim'in Seçimi, Bizi Şok Etti!"

Royal Pirates band müzik seven hayranlar tarafından dikkat çeken bir grup. Üç üye "birazcık müzik yapıyor" ve müzik sektöründe gördüğümüzden daha farklı bir cazibeleri var.

"Drawing The Line" ile geri dönüş yaptılar, müzik yayınlarına katıldılar ve NewsEn ile röportaj yaparak şunu açığa çıkardılar "Açıkçası sadece performans sergiliyorduk ama bunlar yayına alışmamızı sağlamıyordu. Bu sefer şarkımız neşelendiren bir şarkı ve bir çok hayran kazanıyoruz, bu yüzden yayınlarda eğlenmeye başladık."

Moon ve Sooyoon ilkokuldayken Amerika'ya taşındı, James ise orada doğdu. Bu yüzden Kore'deki sunbae/hoobae ilişkisine alışık değiller. "Çıkışımızı yaptığımızda garipsemiştik ama şuan rahatız. Şuan diğerlerini içtenlikle selamlıyoruz ve diğer şarkıcılarla aramızda bir kimya (yakınlık) hissediyoruz."

"Drawing The Line" müzik videosu özellikle aktris Hwang Shinhye'nin kızı Lee Jini'nin klipte oynaması ile dikkat çekti. Hwang Shinhye kızının oyunculuğu için direkt setteydi. Sooyoon, Hwang Shinhye'yi doğrudan görmesi üzerine "Geldiği için çok minnettarım. O uzunca bir süre kaldı ve çok karizmatikti." diyor. 

Moon, elini hareket ettirip Lee Jini'den tokat yiyen kişi, şöyle diyor "O bana çok sert vurdu, vuruşun sesini duyabiliyorsunuz ama müzik videosunda bana güçsüz bir şekilde vurduğu kısmı kesmişler. Bu benim oyunculuktaki ilk deneyimim ama son zamanlarda oyunculuğa olan ilgim arttı. Amaçlandığı gibi (MV'de) gururlu gözüktüm ve bu eğlenceliydi."

Los Angeles'te aynı mahallede tanıştılar ve bir grup kurdular, Wonder Girls'ün "Nobody" coverını Youtube'a yüklediler ve bir çok şirketten çağrı aldılar. Bir çok şirket onlara çıkış yapmayı teklif etti ve ayrıca Kore'deki şirketlerin her sene açtıkları seçme programları da onları almak için tekliflerde bulundu.

Fakat onlar şarkıcılık konusunda uzmanlaşmış şirketleri seçmediler ve bunun yerine aktör Daniel Henney'in şirketi Apple Of The Eye ile anlaşma imzaladılar. Ondan sonra Amerika'da bir müzik okuluna katıldılar ve bir çok kulüpteki performanslarıyla deneyim kazandılar. Royal Pirates açıklıyor "Diğer şirketlerin bizimle anlaşma imzalamak için bir dizi yaklaşımları vardı ama bu gerçekleşmedi. Bunun kendi yolumuzu bulmamıza izin verecek en iyi şirket olduğunu düşündük."

Şimdiki şirketlerinin altında çıkışlarına hazırlandılar, ayrıca Daniel Henney ile yakınlaştılar. Üyeler Daniel Henney'le ilk kez 2009'da tanıştılar ve şöyle diyorlar "Onu ilk gödüğümüzde çok şaşırdık çünkü o çok yakışılıydı ve çok klastı. 'Aktörler diğer herkesten çok farklı' diye düşündük." Ayrıca yakınlıklarını şu şekilde dile getiriyorlar "Onunla İngilizce sohbet ettik ve bize çokça tavsiyede bulundu."

Eğer Royal Pirates hakkında konuşuyorsak, şarkı kralı Cho Yong Pil'den de bahsetmemiz gerek. Bu beyler Cho Yong Pil tarafından seçilip, Super Rookies olarak çıkış sahneleri Super Sonic 2013'te bulundu. Moon şöyle diyor " Seçmelere beş yüz grup gelmişti ama bizim iyi bir talihimiz olmalı çünkü biz seçildik. Biz gerçekten minnettarız."

Sooyoon ekliyor "Gerçek değilmiş gibiydi, inanılması zor bir durumdu." James devam ediyor "O gerçekten harika bir sunbae ve böyle biriniz bizi seçmesi beni gerçekten şaşırttı." Doğrudan Cho Yong Pil ille görüştük ve bu konu hakkındaki yorumunu aldık "Onların gücünü görmek hoştu. Ünlü kişilerinkinden daha harika bir güç hissetmiştim. Onlara çok çalışmalarını söyledim. Yan yana durduk ve onlarla beraber fotoğraf çekilmeyi önerdim."

"Drawing The Line", bu gençlerin müzikal yönlerini içeren bir şarkı. Moon, yapmak istedikleri müzik hakkında şöyle diyor "Biz rock merkezli müzik yapmak istiyoruz ama R&B, punk ve hip hop da ekliyoruz. Sesim pop için uygun ve rock alt yapım var bu yüzden bu unsurları eklemek ve yeni bir müzik oluşturmak istiyoruz." James ekliyor "Şahsen ben insanları hareketlendirecek müzikler yapmak istiyorum. Eğer herkesin zevk alacağı müzikler yapabilirsek harika olur."

*Bu yazının tüm hakları turkishroyaltreasures.blogspot.com'a aittir. Blogtan yazı çıkarmak ya da alıntı yapmak kesinlikle yasaktır.



Kaynak: FYRP
Çeviri: Yoon Yoo Mi

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates